Back to All Events

FULL MOON SHAMANIC JOURNEY + CACAO CEREMONY

  • sagayoga 11 Sinebrychoffinkatu Helsinki, Uusimaa, 00120 Finland (map)

Shamanistisen matkan kautta löydämme vastauksia, saamme informaatiota, viisautta ja tietoa, samalla kun haemme yhteyden luontoon ja palaamme juurillemme, itsemme äärelle. Parannamme itseämme erilaisten puhdistavien, hoitavien sekä voimauttavien harjoitusten kautta.

Tämä ainutlaatuinen 2,5h kokonaisuus yhdistää meditaation, joogan ja intuitiivisen liikkeen, syvähengitysharjoituksia kuten shamanic breath work, sydäntä avaava kaakaoseremonia, shamanic sound journeyn sekä muuta seremonia työskentelyä.

Tämä workshop on sinulle, jos haluat päästä syvempään yhteyteen itsesi ja luonnon kanssa.

Ehkä etsit tapaa päästellä irti ylimäärisiä höyryjä, huonoja energioita tai etsit vastauksia johonkin kysymykseen, haluat vapauttaa vanhoja tunnelukkoja, tai toivot kohtaavasi voimaeläimesi tai henkiset oppaasi.

Löydä itsesi uudella tasolla, samalla kun vapaudut ja puhdistaudut itseäsi rajoittavista uskomuksista ja alat elämään elämääsi omasta voimastasi.

Oletko valmis kirjoittamaan tarinasi uudestaan, parantamaan vanhoja haavoja ja elämään juuri sellaista elämää, josta olet aina uneksinut?

Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle voimauttavalle äänimatkalle.

Pakettiin kuuluu:

  • Mielikuvamatka

  • Pranayamaa puhdistavia ja hoitavia hengitysharjoituksia

  • Joogaa ja hoitavaa sekä intuitiivista liikettä

  • Shamanic Breathwork

  • Sound Journey (äänimatka rummun sekä muiden shamanististen instrumenttien kanssa)

  • Puhdistava salviaseremonia

  • Sydäntilaa avaava kaakaoseremonia. Ohjaan sinut takaisin sydämeesi, tämän pyhän lääkkeen avulla

Missä: Sagayoga Punavuori, Sinebrychoffinkatu 11, Helsinki
Milloin: Lauantai 24.2 klo 13-15.30
Hinta: 45€

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut: jonna.monola@studioskaala.fi

***Huomioithan, että kurssi toteutuu min. 8 henkilöllä.

Ohjaajasta Jonna Monola: 

Jonna on feminiinisen voiman valmentaja, joogaopettaja ja ammattivalokuvaaja. Hän on ohjannut workshopeja ja erilaisia retriittejä ympäri maailmaa jo yli 10 vuoden ajan. Hänen ohjauksissa yhdistyy feminiininen kehollinen työskentely, tietoinen hengitys, vanhojen energioiden vapauttaminen sekä seremoniatyöskentely. Hän auttaa löytämään takaisin oman voiman ja nautinnon äärelle, sytyttämään sisäisen tulen ja rakastumaan itseen uudella tasolla. 

”Elin vuosikymmeniä irrallaan omasta feminiinisyydestäni, aistillisuudesta ja nautinnosta. Olin epävarma itsestäni ja löysin itseni myrkyllisistä suhteista kerta toisensa jälkeen. Kohtelin itseäni ja ihmisiä ympärilläni huonosti ja elin elämääni erilaisten riippuvuuksien kanssa. Suurin oppini on ollut tähän asti, että rakkaus ei ole olemassa vain toisen kautta. On totta, että rakkaus on helpompi tuntea konkreettisesti ja kokovartalo orgastisesti, kun se heijastuu toisesta takaisin, mutta rakkaus ei ole tunne, vaan pikemminkin tietoisuuden tila. Vuosia elin elämääni vain toisen ihmisen kautta itseäni täyttäen, hakien hyväksyntää ja janoten rakkautta. En rakastanut, itseäni enkä ymmärtänyt arvoani ja sitä, kuka todella olin. Olin eksyksissä.

Useiden vuosien joogan ja henkisyyden opiskelun sekä tantran ja shamanistisen seremoniatyöskentelyn kautta ymmärsin, miten voin muuttaa kipuni voimaksi ja kokea syvää rakkautta ja nautintoa sisältä päin. Olen täällä auttaakseni sinua avautumaan omalle nautinnolle ja seksuaalisuudelle, astumaan omaan voimaasi, rakastumaan itseesi uudelleen ja elämään elämääsi täydestä sydämestäsi. 

Sieluni syvin tarkoitus on ohjata naisia takaisin heidän omaan parantavaan viisauteensa, muinaiseen tietoon, joka on lukittu heihin. Sinä olet oman elämäsi shamaani ja sinulla on mahdollisuus parantaa itsesi vanhoista taakoista.”

Jonna kuvaa myös voimauttavia ”Sacred Temple” valokuvia, jossa valokuvaus on kaunis ja eheyttävä kokemus.

”Kohtaa itsesi intiimisti ja juhli pehmeää sensuellia ja aistillista feminiiniä häpeilemättä, samalla kun ohjaan sinut takaisin kehoosi, pyhään temppeliisi. Ikuistan sinut liikkumassa virtaavan sensuellisti omassa paljaassa kauneudessasi, luontoyhteydessä äitimaahan.

Valokuvaus voi olla paljon enemmän kuin pelkkä potrettikuvaus. Se on kokemus, joka parhaimmillaan eheyttää sinut.”

www.bohemianmood.com

https://www.bohemianmood.com/sacred-temple-photography

Paikkoja rajoitettu määrä, joten varaa pian omasi!



Previous
Previous
February 23

Winter silence

Next
Next
March 1

Pilates teacher training